Skydda dig själv och andra

Har du hört talas om en revolutionerande produkt som hjälper dig att skydda dig själv och andra från bakterier på skärmar och knappar som många människor tar på varje dag? Då har du nog hört talas om oss, Paprtect. Välkommen hit!

Vi erbjuder organisationer en möjlighet att skydda sina besökare, anställda och kunder från bakterier genom vårt innovativa engångsfingerskydd i papper. Hur det fungerar? Det går vi igenom här nedanför.

Vad är Paprtect?

Paprtect är en innovativ produkt som med hjälp av ett självfästande engångspappersskydd ger dig möjlighet att använda offentliga skärmar, knappar och andra ytor som många människor tar på utan att utsättas för bakterierna på ytan.


Paprtect används genom att du trycker ner ditt finger i dispensern. Då fästs ett pappersskydd på ditt finger. Pappret fäster endast i sig själv och lämnar inga rester på ditt finger. När du har använt skärmen petar du enkelt av dig skyddet ner i papperskorgen. Helt utan att du utsatts för bakterierna på ytan.

Varför behöver jag Paprtect?

Du behöver Paprtect för att skydda dig själv och andra. Risken för att bli sjuk efter att ha använt en betalstation, incheckningsskärm eller beställt mat vid en skärm minimeras när du använder Paprtect.

Du behöver inte bära omkring dispensern, den finns placerad vid skärmar och knappar i offentliga miljöer. Du behöver bara använda den för att skydda dig själv och människor i din närhet från infektioner som sprids via ytor.

Paprtect finger covers and a plant

Är det inte att slösa papper?

Fingerskyddet är producerat av papper som är 100% komposterbart. Dispensern är tillverkad av återvunnet material. Det betyder att du så länge du ser till att kasta pappersskyddet i den för Paprtect avsedda papperskorgen kan känna dig säker på att pappret blir komposterat. Miljö- och hygienvänligt.

Hur kan min lokala restaurang eller butik skaffa Paprtect?

Paprtect används i en stor bredd av verksamheter. Verksamheter som vill skydda sina besökare, kunder och anställda från bakterier och virus som kan spridas via ytor som ofta vidrörs av många människor. Paprtect går att köpa antingen via vår webbshop eller via våra återförsäljare.

Jag vill veta mer!

Arbetar du i en organisation som kan behöva Paprtect för att skydda anställda, kunder och besökare från att bli sjuka av de bakterier och virus som finns på era digitala skärmar? Hitta våra produkter i webbshopen eller se en lista på våra återförsäljare via knappen nedan. Du är också varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller förfrågningar.